Despre Noi

Experienta de peste 20 ani in domeniu,Societatea este infiintata in 1994 cu domeniul de activitate al prelucrarii plasticului prin injectare in matrite sau prin extrudare,pe care il pastreaza si in prezent.  Producem  piese din plastic folosite in industria fabricarii mobilei de la infiintarea societatii , cat si capace pentru tevi/profile. Tot de atunci avem clienti cu care lucram si in prezent.

Activitatea de baza in cadrul firmei este prelucrarea maselor plastice prin injectie in matrite. Materialele folosite la formarea pieselor sunt: PE (HDPE,LDPE), PP, PS, ABS, PVC, PA6, alte materiale la cerintele clientului. Materialele se pot colora la cerere. Anumite repere pot fi realizate in proportie mai mare din materiale reciclate. Cele mai multe , care necesita o calitate superioara si culori specifice doar din granula pura.

Toate aceste lucruri se realizeaza folosind echipamente moderne pentru a asigura o calitate foarte buna a produsului finit. Printre echipamentele folosite sunt masini de injectie Krauss Maffei ,uscatoare si incarcatoare Motan…..

Firma detine un atelier pentru reparatii si intretinere, precum si realizarea de matrite . Produsele pe care le fabricam sunt: Matrite din plastic pentru fabricarea pavajului, capace tip dop si manson pentru tevi/profile, elemente pentru PSI (teava C, teava P50, teava SM50, bride prindere furtun,tevi pvc tip tub sifon p3,p6,p9.…), repere pentru industria mobiliera (picior ciupercuta, picior L50, picior triunghi, picior L35 bombat, suport lamela, role….)

Societatea noastra are produse proprii , dar presteaza servicii in domeniul producerii reperelor din plastic pentru clientii care doresc si au matrite pentru realizarea lor. Printre clientii nostrii se numara: Grup Romet S.A. , Elvila S.A., Stingo Service SRL, Stingal S.A., Eurosting SRL, Mobi Cord Impex SRL, Eximprod Grup S.A., Aquator S.A. , Aromet S.A., Constam Metal S.A. , Valahia Mob SRL   etc